Satnica 700 DINARA: OVAJ posao u Srbiji JE ODLIČNO PLAĆEN, a to nije jedina beneficija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 23:52

Satnica 700 DINARA: OVAJ posao u Srbiji JE ODLIČNO PLAĆEN, a to nije jedina beneficija!

Mladić ističe da je ovaj posao apsolutno fleksibilan.
Mladić koji već dve godine u Novom Sadu radi posao dostavaljača kaže da ga obavlja na poziv a ne preko platforme i da ga angažuje firma koja ima potpisane ugovore ili samo dogovor sa restoranima, prodavnicama, apotekama.
Za razliku od dostavljača koji rade preko poznatih platformi, kod njega je, objašnjava, malo relaksiraniji posao, posebno zbog činjenice da sam planira radno vreme. On kaže da se u drugim firmama jure bonusi, a to znači, recimo, 180 dostava za nedelju dana za dodatnih 20.000 dinara.
- Svake subote planiram sledeću radnu nedelju i obaveštavam poslodavca kada sam na raspolaganju. Najniža cena dostave je u gradu i iznosi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.