Izvor: S media, 04.Dec.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasvim pristojna kuća za nekog od 22 godine (FOTO)

Uz milionsku prodaju albuma, 4 osvojena Gremija, ulazak u Ginisovu knjigu rekorda za 2012. kao najbrže prodavana ženska izvođačica albuma u digitalnom obliku, priznanje za ženu godine 2011. koje joj je dodelio Bilbord, nije ni čudo da mlada Tajlor Svift može priuštiti sebi ovakvu kućicu.

A kuća izgrađena 1941. godine, na bajkovitom imanju koje se prostire na 1,37 hektara, sasvim je u skladu s novom vlasnicom.

Hotel "Luda kuća" (FOTO)

Kuća >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kao arhitektonsko čudo (FOTO)

Jednostavna kuća Meg Rajan (FOTO)

Bela kuća mešavina je romantike i tradicije, a sadrži tri spavaće sobe, tri kupatila, prostrani dnevni boravak s kaminom, kuhinju i radnu sobu. Francuska vrata omogućavaju puno svetlosti u dnevnom boravku, a vode u vrt s natkrivenim delom i kaminom.

Na imanju se još mogu naći gostinjska kućica, sportski tereni i predivno uređeni vrtovi.

(net.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.