Izvor: B92, 09.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak konsultativne radne grupe SRJ i EU

Beograd -- Peti i, kako se ocekuje, poslednji sastanak Konsultativne radne grupe za pridruzivanje Jugoslavije Evropskoj uniji - koja bi trebalo da pripremi SRJ za pocetak pregovora sa EU o stabilizaciji i asocijaciji - odrzava se u utorak i u sredu u Beogradu.

Medju temama sastanka zajednickog tela Jugoslavije i EU, kojim predsedava potpredsednik Savezne vlade i ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom Miroljub Labus, izdvajaju se stanje u poljoprivredi, veterinarstvu, ekologiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u fitosanitarnoj i oblasti zastite potrosaca. Na sastanku ucestvuju predstavnici savezne i vlada Srbije i Crne Gore, Evropske komisije, ambasadori zemalja EU i predstavnici UNMIK, koji ce razgovarati i o ekonomskim pitanjima, kulturi, obrazovanju, naucno-istrazivackoj delatnosti i razvoju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.