Sastanak Vučića i predstavnika kompanije Mint: Hoćemo da vratimo život u Zapadnu Srbiju

Izvor: BKTV News, 04.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Vučića i predstavnika kompanije Mint: Hoćemo da vratimo život u Zapadnu Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se s predstavnicima kineske kompanije Mint, koja planira otvaranje fabrike iz oblasti automobliske industrije u Loznici.

"Rekao sam da će imati najbolje uslove u Srbiji. Hoćemo da otvorimo radna mesta, da vratimo život u Zapadnu Srbiju", istakao je Vučić.

Kompanija će investirati 100 miliona evra i otvoriti 1.000 novih radnih mesta, a kako je saopštila Pres služba predsednika Srbije, kompanija je zainteresovana i za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Green field investiciju u oblasti hotelijerstva.

Predstavnici kompanije obavestili su Vučića i o planu da godišnje pošalju 300 dece iz Loznice na školovanje i usavršavanje u Kinu.

Ova kompanija je jedan od svetskih lidera u oblasti dizajna, proizvodnje i prodaje strukturnih i dekorativnih delova za automobile.

Vrhovni komandant doneo odluku o dezangažovanju snaga za hitno reagovanje

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.