Šarić proglašen krivim za šverc kokaina

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Jul.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić proglašen krivim za šverc kokaina

BEOGRAD - Narko bos Darko Šarić proglašen je krivim u Specijalnom sudu za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu. Krivima su proglašeni i svi optuženi. Šarić, kao ni njegov advokat nisu se pojavili u sudnici.

Šarić je izjavio je da ne želi da prisustvuje izricanju presude.

Tročlano veće sudija, kojim predsedava Sudija Siniša Petrović utvrdilo je da su organizatori grupe krijumčara optuženi Darko Šarić, Goran Soković i Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Vujanović. Veće je takođe utvrdilo da je organizator bio i Dragan Dudić "Fric", koji je ubijen krajem maja 2010.

Članovi Šarićeve grupe proglašeni su krivima za svaki transport iz Latinske Amerike u Evropu.

Članovi veća suda su sudije Aleksandar Trešnjev i Vladimir Vučinić.

Podsetimo, Darko Šarić, u javnosti, tačnije medijima, prvi put se "pojavljuje" u oktobru 2009, kada su agencije prenele da je urugvajska policija zaplenila 2,8 tona kokaina na jahti "Maui", pod britanskom zastavom, u luci Santjago Vaskes, 25 kilometara zapadno od Montevidea.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.