Sarajevska berza: Zabilježene samo četiri transakcije, ukupni promet 31 hiljada KM

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jan.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevska berza: Zabilježene samo četiri transakcije, ukupni promet 31 hiljada KM

SARAJEVO - Ni trećeg trgovinskog dana u novoj godini nije zabilježen značajniji promet na SASE. Ukupni promet na današnjem trgovanju je iznosio 31.110 KM. 

Prometovano je sa samo 3 emitenta, a zabilježene su tek 4 transakcije. Najveći promet je ponovo zabilježio sarajevski Bosnalijek (28.750 KM), a prosječna cijena dionice je blago porasla (0,16%), pa sada iznosi 12,50 KM po dionici.

Drugo mjesto je zauzeo BH Telecom. Prosječna cijena ovog emitenta je iznosila >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << 15,03 KM što predstavlja porast od 0,76%, a ukupni promet je iznosio 1.758 KM.

Treći trgovani emitent na današnjem trgovanju je bio sarajevski fond Prof Plus sa prometom od tek 602 KM, a prosječna cijena dionice je ostala na nepromijenjenih 4,30 KM.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.