Izvor: B92, 11.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja sajtova za zapošljavanje

Beograd -- Srpski sajt za zapošljavanje Poslovi-Infostud objavio saradnju s vodećim sajtovima za zapošljavanje u BiH i Hrvatskoj.

Kako se navodi u saopštenju kompanije Infostud, dogovor o poslovnoj saradnji postignut je s hrvatskim portalom www.moj-posao.net i bosanskim www.posao.ba. Navodi se da se radi o povezivanju liderskih sajtova za zapošljavanje tri zemlje jugoistočne Evrope radi poboljšanja kvaliteta ponude na regionalnom tržištu rada.

Saradnja će se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnositi na razmenu poslovnih kontakata, zajednički nastup prema poslodavcima koji traže radnike u regionu i razmenu drugih informacija o zapošljavanju, korisnih ljudima koji traže posao jer će ih upoznati i s ponudom poslova u okruženju, navodi se u saopštenju.

Direktorka sajta poslovi.infostud.com Sonja Kmezić kaže da će sada taj sajt poslodavcima iz Srbije direktno omogućiti da traže radnike i u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini preko najposećenijih sajtova za zapošljavanje u tim zemljama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.