Saradnja Comtradea i blockchain kompanije ConsenSys

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Maj.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Comtradea i blockchain kompanije ConsenSys

BEOGRAD – ConsenSys, najveća blockchain kompanija u svetu, sa više od 1.000 zaposlenih na svim kontinentima započela je saradnju sa kompanijom Comtrade, odnosno Comtrade Digital servisima.

Kako prenosi Telegraf, ConsenSys uvodi blokchain tehnologiju koja je inovativna, a prema rečima programskog menadžera ConsenSys-a Mark Ugboma, Comtrade se brzo prilagodio potrebama projekta i tehnologiji koja se koristi.

„Uvek u partneru tražimo tim koji je talentovan, profesionalan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << pouzdan i koji brzo reaguje.To smo našli sa Comtradom. Bili smo ukljuceni u projekat finansiranja trgovine robom koji je trebalo da donese brz profit. Trebao nam je tim koji je bio spreman da radi od prvog dana, ne tim kome će trebati vremena da se uhoda", ističe Ugboma.

Kako navode predstavnici te kompanije, ConsenSys i Comtrade lako su uspostavili dobru saradnju.

„U ConsenSys mi imamo jak preduzetnicki nacin razmišljanja. Znali smo da su u Comtrade-u profesionalni i veoma talentovani, imaju agilan i pouzdan pristup inženjerstvu, rade baš kao i mi. Zbog toga smo se uklopili sa Comtrade-om od samog pocetka", kaže generalni direktor kompanije ConsenSys Emmanuel Marshall, a prenosi Telegraf.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Srpski Comtrade postao strateški partner najveće blokčejn kompanije na svetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2019, 07:16

Novi uspeh...Emanuel Maršal, generalni direktor kompanije ConsenSys: Rad sa kompanijom Comtrade je bio briljantan. Odmah su se uklopili u naš tim. Momci imaju fantastičan stav i odnos prema radu. Srećni smo što imamo priliku da sarađujemo...ConsenSys je najveća blokčejn kompanija u svetu, sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.