Sapleo se o lubenicu u marketu, dobio 7,5 mil $

Izvor: B92, 10.Nov.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sapleo se o lubenicu u marketu, dobio 7,5 mil $

Jedan čovek iz Alabame tvrdi da se povredio u Volmartovoj prodavnici kada se sapleo o lubenicu. Njegov bol koštao je taj američki lanac 7, 5 miliona dolara.

Sud je odlučio da je Volmart u ovom slučaju bio nemaran. Henri Voker je, navodno, pao i polomio kuk dok je kupovao lubenicu u Volmartovoj prodavnici. On je zatim tužio taj trgovinski lanac, a sud mu je dodelio odštetu od 7,5 miliona dolara.

Kako je naveo Voker, njegova noga ostala je zarobljena u paleti ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << robe kada je pokušao da dohvati jednu lubenicu.

Sud smatra da je Volmart trebalo da pokrije paletu tako da ništa ne može da prođe između.

Volmart tvrdi da palete nisu opasne, da su razočarani presudom i da će uložiti žalbu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sapleo se o lubenicu u marketu, dobio 7,5 miliona dolara!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2017

Jedan čovek iz Alabame tvrdi da se povredio u Volmartovoj prodavnici kada se sapleo o lubenicu. Njegov bol koštao je taj američki lanac 7,5 miliona dolara...Sud je odlučio da je Volmart u ovom slučaju bio nemaran. Henkri Voker je navodno pao i polomio kuk dok je kupovao lubenicu u Volmartovoj prodavnici....

Nastavak na Vesti-online.com...

Sapleo se u prodavnici, dobio 7, 5 miliona dolara odštete

Izvor: BKTV News, 11.Nov.2017, 09:29

Američki lanac Volmart morao jednom kupcu iz Alabame, koji je tvrdio da se povrdio u njihovoj prodavnici prilikom kupovine, da isplati odštetu za pretrpljeni bol u iznosu od neverovatnih 7, 5 miliona dolara...Henri Voker  pao je i polomio kuk dok je kupovao lubenicu u Volmartovoj prodavnici. Rešio...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.