Šansa za odvažne: Za samozapošljavanje žena u Novom Sadu 10 miliona dinara

Izvor: BKTV News, 18.Maj.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za odvažne: Za samozapošljavanje žena u Novom Sadu 10 miliona dinara

Objavljen je javni poziv za subvencionisanje samozapošljavanja žena na teritoriji Grada Novog Sada, a planiran je ukupan iznos od 10 miliona dinara, što je dvostruko više sredstava u odnosu na prošlu godinu.

Subvencije se dodeljuju nezaposlenim ženama sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje radi osnivanja nekog oblika preduzetništva, kao i za osnivanje privrednog društva ukoliko osnivač u njemu zasniva radni odnos.

Subvencija se dodeljuje u jednokratnom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iznosu od 150.000 do 400.000 dinara, u zavisnosti od novoregistrovane delatnosti i visine opravdanih troškova i ulaganja iskazanih u biznis planu.

Nezaposlena žena koja ostvari pravo na subvenciju za samozapošljavanje u obavezi je da obavlja registrovanu delatnost najmanje 12 meseci.

Javni poziv za dodelu subvencija objavljen je na sajtu Grada Novog Sada u "Aktuelnim dokumentima", na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i na sajtu Gradske uprave za privredu, gde su dostupne informacije o uslovimaza podnošenje zahtevaza dodelu subvencijekao i o potrebnoj dokumentaciji.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava predviđenih za tu namenu.

Vojska Srbije traži nove radnike!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.