Sam sebe ranio i to nelegalnim pištoljem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sam sebe ranio i to nelegalnim pištoljem

Muškarac (29) koji je jutros rano pronađen povređen na Novosadskom putu, kod benzinske pumpe u Zemunu, sam je sebe ustrelio u predelu desne podlaktice.

Utvrđeno je da se on ranio nestručno rukujući pištoljem, koji je prethodno ilegalno kupio.

Protiv njega će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac se samoranio na Novosadskom putu

Izvor: RTS, 16.Avg.2018

Dvadesetodevetogodišnji muškarac koji je rano jutros pronađen povređen na Novosadskom putu sam sebe je ustrelio u predelu desne podlaktice, saopštio je MUP. . U saopštenju je navedeno da se muškarac, usled nestručnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.