Sajmovi lova i ribolova, i ekologije otvoreni u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajmovi lova i ribolova, i ekologije otvoreni u Novom Sadu

Na Novosadskom sajmu danas su otvoreni 52. Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

Ta dva sajma, zajedno sa sajmovima sporta i turizma, koji počinju sutra, čine Međunarodne sajmove LORIST sa više od 500 izlagača iz 20 zemalja.

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, navodeći da je od lova i ribolova Srbija imala pet miliona evra prihoda prošle godine, ocenio je da to nije veliki iznos, ali jeste "veliki potencijal".

Pastor je zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Mađarskoj što je zemlja-partner ovogodišnjeg sajma.

Državni sekretar u Vladi Mađarske Atila Sinaj kazao je da njegova zemlja ima veoma dobre rezultate u svim oblastima koje su predstavljene na LORIST-u: od lova do turizma, i želi da svoja iskustva prenese Srbiji, na njenom putu ka Evropskoj uniji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren Sajam sporta na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 14:29

Treći Sajam sporta, koji Grad Novi Sad uz podršku brojnih sportskih klubova i organizacija, organizuje na Novosadskom sajmu, danas je otvorio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević..."Sajam sporta jedna je od najlepših i najlepršavijih sajamskih manifestacija, a pri tom ne želim da potcenim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Beogradski sajam knjiga od 20. do 27. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019

Pod sloganom "Pismo = glava" na predstojećem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se od 20. do 27. oktobra održava u halama Beogradskog sajma, predstaviće se pet stotina direktnih izlagača, od kojih njih šesdeset dolazi iz inostranstva, a zemlja počasni gost sajma je Egipat, najavljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.