Sajam poslova: Poslodavci čekaju da im se predstavite

Izvor: B92, 04.Nov.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam poslova: Poslodavci čekaju da im se predstavite

Beograd -- Sajam poslova "JobFair 18 - Kreiraj svoju budućnost!" biće održan sutra i u utorak, 5. i 6. novembra, tradicionalno u Zgradi tehničkih fakulteta.

Studenti će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa velikim brojem kompanija iz tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih struka, saznaju više o poslovima i praksama u ponudi, kao i o tome koja znanja i veštine je potrebno da razvijaju kako bi se lakše zaposlili.

Kao i proteklih godina, u planu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su brojna predavanja, tribine i treninzi koji će studentima pomoći da efikasnije predstave svoje kvalitete poslodavcima.

Interesovanje koje su studenti širom Srbije tokom prethodnih godina pokazali za JobFair doprinelo je jačanju nacionalnog karaktera Sajma, stoga ćemo se i ove godine potruditi da što više naših kolega sa svih univerziteta u Srbiji dobije priliku da se uživo predstavi poslodavcima i upozna sa aktuelnim trendovima u svojoj struci, kaže se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.