Sajam automobila sutra na Beogradskom sajmu

Izvor: S media, 07.Mar.2010, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam automobila sutra na Beogradskom sajmu

Sajam automobila "Delta Djenerali BG kar šou" i sajam moticikala i bicikala počinje sutra na Beogradskom sajmu i trajaće do 14. marta, a biće predstavljeno 47 novih modela automobila.

Sajam će otvoriti ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević, a najavljeno je učešće 370 izlagača, od čega je 180 iz inostranstva.

Kako je saopšteno, na sajmu će biti predstavljeno i 38 novih modela motocikala, biće održana i izložba prateće industrije i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << garažno servisne opreme.

Nacionalna vozačka akademija organizovaće edukaciju u oblasti saobraćaja i vožnju na poligonu.

Generalni sponzor sajma je Delta Djenerali osiguranje.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00, cena pojedniačne ulaznice je 300 dinara, a grupne posete 200, cena parkinga je 100 dinara po satu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.