Sajam Dunava privlači turiste

Izvor: Akter, 26.Jul.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam Dunava privlači turiste

Trodnevni Sajam Dunava u Golupcu, koja se danas završava, ove godine je posetio rekordan broj turista

Danas je u okviru te turističke manifestacije potpisana i Povelja o bratimljenju sa Opštinom Žuženberk iz Slovenije.

"Sporazum o saradnji potpisali smo pre pet godina, kojom smo definisali saradnju na ekonomskom nivou, poljoprivrednom, u zdravstvu, školstvu, kulturi i sportu. To za Golubac mnogo znači, jer možemo da koristimo mnoge projekte prekogranične saradnje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << izjavio je predsednik Opštine Golubac Nebojša Mijović.

U okviru Sajma Dunava, izuzetne posećenosti, održan je i jubilarni 50. Golubački kotlić, koji je okupio je 80 ekipa iz mnogih mesta.

Pored mnogobrojnih sportskih takmičenja, među kojima je najatraktivnije bilo jedrenje na vodi, za posetioce je bio organizovan i zabavni program za sve uzraste.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.