Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Apr.2023, 14:05

Sa popularnošću ChatGPT-a raste i broj prevara za koje se četbot koristi kao mamac

Popularnost ChatGPT-a podstakla je prevarante da koriste ime OpenAI četbota u svojim domenima kako bi namamili potencijalne žrtve Otkako je OpenAI predstavio ChatGPT krajem prošle godine, njegova popularnost naglo porasla, dostigavši nakon samo dva meseca 100 miliona aktivnih korisnika. Za prevarante takva prilika nije mogla ostati neprimećena. Kompanija za otkrivanje pretnji i filtriranje sadržaja DNSFilter je primetila šestostruko […]
Vest Sa popularnošću ChatGPT-a raste i broj prevara za koje se četbot koristi kao mamac objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.