ŠVAJCARSKA POOŠTRAVA MERE: Od 8. februara obavezan PCR test za sve koji dolaze avionom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 21:24

ŠVAJCARSKA POOŠTRAVA MERE: Od 8. februara obavezan PCR test za sve koji dolaze avionom

Za putnike koji lete u Švajcarsku kontrola negativnih PCR testova sprovodiće se pre ulaska u avion

Švajcarska pooštrava režim za ulazak u zemlju od 8. februara, odlučila je vlada u Bernu, te će svi putnici koji budu dolazili avionom morati da pokažu negativan PCR test koji ne sme biti stariji od 72 sata.

Osim toga, oni koji dolaze iz zemalja koje se nalaze na "crvenoj listi", a sa koje je nedavno skinuta Srbija, moraće u desetodnevni karantin, koji mogu prekinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek posle sedmog dana negativnim testom.

.

Takođe svi putnici moraće ubuduće da ostave svoje kontakt podatke, preko elektronskog formulara koji treba da se ispune kako bi se u slučaju zaraze brže otkrio lanac infekcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.