SUZANA, KAKO SE ZOVE ONO NA INSTAGRAMU? Vučić najavio sjajne vesti za Srbiju - čeka se podne zbog VAŽNE stvari za sve građane

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 12:27

"SUZANA, KAKO SE ZOVE ONO NA INSTAGRAMU?" Vučić najavio sjajne vesti za Srbiju - čeka se podne zbog VAŽNE stvari za sve građane

Radimo sve što je u našem najboljem interesu, smanjivaćemo troškove u turizmu, ugostiteljstvu, istako je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi radove na izgradnji kompresorske stanice Velika Plana na gasovodu Balkanski tok koja se gradi između Velike Plane i Žabara.

Reč je o stanici koja se gradi u okviru projekta izgradnje gasovoda od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom.

- Što se tiče procene stope rasta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi kvartal je plus 1,7, više od očekivanog a sad mi smo očekivali 10,6 za drugi kvartal a tako je i u MMF a mi se nadamo da to bude 13,5 a ja sam se ponadao da može i više.. Danas popodne imaćemo procenu oko 4-5 popodne... Ja ću da se slikam... ono... kako se to zove... Suzana, kako se zove ono kad okačite na Instagram, šta radim s tim... A stori... U to čudo ću da okačim da ljudi vide dal smo uspeli ili nismo - rekao je predsednik danas u Velikoj Plani, posle obilaska kompresorke stanice koja će sprečavati gubitak gasa na putu do potrošača.

- Radimo sve što je u našem najboljem interesu, smanjivaćemo troškove u turizmu, ugostiteljstvu... Reč je inicijativi za budućnost - rekao je predsednik Srbije danas u Velikoj Plani sumirajući utiske i s jučerašnjeg poslovnog foruma u Skoplju i incijative Open Balkan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.