SUTRA POČINJE PRIJAVA ZA NOVU JEDNOKRATNU POMOĆ DRŽAVE! Poznato kada sledi isplata

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 09:45

SUTRA POČINJE PRIJAVA ZA NOVU JEDNOKRATNU POMOĆ DRŽAVE! Poznato kada sledi isplata

Pravo na novu jednokratnu državnu pomoć imaju mladi od 16 do 29 godina.

Prijavljivanje za novu jednokratnu pomoć države od 5.000 dinara počinje sutra, 1. decembra i trajaće do 15. decembra. Prijavljivanje će biti jednostavno kao i do sada, a sve što je potrebno jeste broj lične karte, matični broj i žiro-račun. Ukoliko neko nema otvoren račun u banci, otvara mu se automatski namenski račun koji će nakon isplate biti zatvoren.

- Svi mladi od 16 do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 29 godina mogu da se prijave kako je predsednik obećao. Prijavljivanje je jednostavno, kao i ranije, broj lične karte i matični broj, izaberete banku u koju ćemo da uplatimo novac i mi ćemo već od 16. do 20. decembra svima isplatiti - rekao je nedavno ministar finansija.

Poslednji dan prijave biće 15. decembar, a nakon toga sledi isplata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.