SUTRA POČINJE DODELA NOVCA Država daje iznos od 12.000 dinara - uslov: Može samo jedan iz domaćinstva da se prijavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 12:02

SUTRA POČINJE DODELA NOVCA Država daje iznos od 12.000 dinara - uslov: Može samo jedan iz domaćinstva da se prijavi!

Prošle godine subvencije građanima za kupovinu bicikala obezbedio je i Grad Beograd.

Novosađani od sutra mogu da se prijave za subvencije za bicikle u iznosu od po 12.000 dinara, a to je novi četvrti krug subvencija za kupovinu dvotočkaša.

Podsetimo, pravo učešća imaju sva fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Novog Sada, uz napomenu da samo jedan član domaćinstva može dobiti subvenciju.

Kako novosadski mediji prenose biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podeljene subvencije u ukupnom iznosu 17.600.000 dinara, s tim da pojedinačan iznos sredstava može da bude niži ukoliko je cena bicikla manja od 12.000 dinara.

Prijave će biti moguće na sajtovima Gradske uprave za zaštitu životne sredine i Udruženja "Biciklom za čistiji grad“. Prijave će biti otvorene od petka, 16. juna u 10 časova do utorka 20. juna u 18. časova.

Udruženje "Unija studenata Univerziteta u Novom Sadu" koje je dobilo posao podele subvencija će, u roku od pet dana od isteka roka za podnošenje prijava na sajtu Gradske uprave i na sajtu "Biciklom za čistiji grad“ objaviti rang liste.

Podsetimo, prošle godine subvencije građanima za kupovinu bicikala obezbedio je i Grad Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.