SUTRA JE POSLEDNJI DAN ZA PRIJAVU! Država daje BESPOVRATNA SREDSTVA - evo ko sve može da konkuriše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 00:14

SUTRA JE POSLEDNJI DAN ZA PRIJAVU! Država daje BESPOVRATNA SREDSTVA - evo ko sve može da konkuriše!

Novac može da se koristi za investicije
Rok za podnošenje prijava na konkurs za bespovratna sredstva, poznatiji kao "50:40:10" u okviru Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije ističe sutra, a za sprovođenje ovog javnog poziva su opredeljena sredstva od 750 miliona dinara.
Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisala je ovaj Treći javni poziv 4. decembra prošle godine, a kako se navodi na sajtu Uprave, subvencije mogu da se iskoriste za investicije koje se odnose na unapređenje konkurentnosti i veza unutar tržišnog lanca u oblasti otkupa, prerade, plasmana poljoprivrednih proizvoda, kao i unapređenje plasmana proizvoda starih i umetnilčkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.