STIŽE NOVAC ZA SVE KOJI SU NA OVOM SPISKU! Ujutru proverite vaš račun u banci - počinje isplata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 09:49

STIŽE NOVAC ZA SVE KOJI SU NA OVOM SPISKU! Ujutru proverite vaš račun u banci - počinje isplata!

Jedini uslov za isplatu je da su nezaposleni zaključno sa 15. aprilom bili prijavljeni na Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Država će sutra, 14. juna, isplatiti pomoć od po 60 evra za sve nezaposlene.

Ta pomoć se realizuje u okviru trećeg paketa mera pomoći za građane i privredu.

Za razliku od prethodna dva paketa, ovaj paket je po prvi put uključio i pomoć za nezaposlene.

Do sada je u okviru trećeg paketa isplaćeno tri puta po pola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minimalca za privredu, prvih 30 evra za punoletne građane, kao i 100 evra za sve građane na KiM i 200 evra za nezaposlene građane na KiM.

Sledovanja penzionerima

16. juna - po 3.000 dinara svakom vakcinisanom penzioneru septembar - 50 evra državne pomoći isključivo najstarijima novembar - 30 evra, drugi deo podrške svim punoletnim građanima 1. januar 2022 - povećanje penzija za najmanje 5 odsto.

Više o tome na ovom LINKU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona virus: U Srbiji od ponedeljka isplata 60 evra za nezaposlene, u Rusiji skok broja zaraženih

Izvor: Luftika.rs, 13.Jun.2021

Reuters U Srbiji u ponedeljak, 14. juna, počinje isplata pomoći nezaposlenima od 60 evra, a u Rusiji je ponovo skočio broj zaraženih virusom korona. . Pomoć će dobiti svi nezaposleni u Srbiji koji su zaključno sa 15. aprilom bili prijavljeni kod Nacionalne službe za zapošljavanje.. Istog dana,...

Nastavak na Luftika.rs...

Danas isplata 60 evra, a kada na račune leže 3.000 dinara za vakcinisane?

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 08:07

Država će danas isplatiti pomoć od po 60 evra za sve nezaposlene, koji su zaključno sa 15. aprilom bili prijavljeni na Nacionalnoj službi za zapošljavanje...Ta pomoć se realizuje u okviru trećeg paketa mera pomoći za građane i privredu...Za razliku od prethodna dva paketa, ovaj paket je prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.