ŠTA DA RADITE AKO NE ZNATE U KOJOJ BANCI ĆE VAM LEĆI 100 EVRA? Nova opcija na proveri statusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 12:46

ŠTA DA RADITE AKO NE ZNATE U KOJOJ BANCI ĆE VAM LEĆI 100 EVRA? Nova opcija na proveri statusa

Ministarstvo finansija saopštilo je da je dodata opcija na portalu Uprave za trezor, zbog građana koji ne znaju koju su banku odabrali prilikom prijave.

- Zbog velikog broja poruka građana koji ne znaju koju su banku odabrali prilikom prijave, odnosno u statusu im je napisano da je uplata izvršena, a oni ne znaju gde, dodali smo novu opciju na portalu Uprave za trezor - naveli su iz Ministarstva.

Kako je objašnjeno, nakon što odaberete opciju Prijavi problem, pojaviće vam se opcija "Ne znam u kojoj banci mi je izvršena uplata".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ne znate u kojoj ste se BANCI prijavili za 100 EVRA? Pronađeno je REŠENjE i za ovaj problem

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020

Za sve one kojima je u statusu napisano da je uplata izvršena, a oni ne znaju gde, odnosno u kojoj banci, rešenje postoji Zbog velikog broja građana koji ne znaju koju su banku odabrali prilikom prijave za novčanu ponmoć od 100 evra, Ministarstvo finansija dodalo je novu opciju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.