SRPSKI SELJAK NAŠAO PUT DO KUPCA: Oformljena Elektronska pijaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 16:59

SRPSKI SELJAK NAŠAO PUT DO KUPCA: Oformljena Elektronska pijaca

Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, ova platforma treba da zameni konvencionalne sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je pokrenulo rad platforme https://pijaca.minpolj.gov.rs (Elektronska pijaca Srbije), a sve u cilju da omogući proizvođačima kvalitetne hrane direktan kontakt sa potrošačima u gradskim sredinama, širom Srbije.

Gradska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uprava za lokalni ekonomski razvoj (u okviru koje funkcioniše Služba za poljoprivredu) će uz pomoć Uprave za agrarna plaćanja i Poljoprivredne stručne i savetodavne službe obavestiti što veći broj proizvođača da se registruje na ovu platformu.

Grad Čačak podržava ovu inicijativu resornog Ministarstva kao dobar način da se prevaziđe postojeći problem zatvorenih pijaca, a u korist naših poljoprivrednih proizvođača i njihovih potrošača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Elektronska Pijaca Srbije

Izvor: 025info.rs, 10.Apr.2020

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenulo je rad platforme https://pijaca.minpolj.gov.rs (Elekotronska Pijaca Srbije), a sve u cilju da se omogući proizvođačima kvalitetne hrane direktan kontakt sa potrošačima u gradskim ova platforma treba da donekle zameni...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.