SRPSKI DAVOS: Evo koja zvučna imena svetske ekonomije učestvuju na Kopaonik biznis forumu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SRPSKI DAVOS": Evo koja zvučna imena svetske ekonomije učestvuju na Kopaonik biznis forumu

Jubilarni 25. forum održava se od 4. do 7. marta

Jubilarni 25. Kopaonik biznis forum, koji se održava od 4. do 7. marta, okupiće najznačajnija imena svetske ekonomije, među kojima su i direktorka Svetske banke za zapadni Balkan Linda Van Gelder, kao i zamenik direktora za ekonomiju i politiku zemalja pri Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) Piter Sanfi.

Pročitajte i:

Prvi put na Kopaonik biznis forumu učestvuju i direktor Kancelarije MMF-a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Evropu Pol Tomsen i direktorka EBRD-a za Centralnu i Istočnu Evropu Šarlot Ruh, navodi se u saopštenju organizatora.

Tema ovogodišnjeg foruma je "Šta posle fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost merama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?".

U okviru zvaničnog programa učestvovaće i regionalni menadžer Međunarodne finansijske korporacije (IFC) za Zapadni Balkan Tomas Lubek, šef Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan (EIB) Dubravka Negre, i generalni direktor Mastercard kompanije za Balkan Artur Turemka.

Kopaonik biznis forum, u partnerstvu sa Mastercard-om, tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.