SRPSKA BANJA NA PRODAJU: Za 1,4 miliona možete kupiti ceo kompleks!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA BANJA NA PRODAJU: Za 1,4 miliona možete kupiti ceo kompleks!

Pored hotela od 16.000 kvadratnih metara, prodaje se više ugostiteljskih objekata među kojima su vila "Milica" i restoran "Prepolac"

Banjski kompleks "Žubor" u Kuršumlijskoj Banji prodaje se po početnoj ceni od 1,4 miliona evra, oglasili su Republička direkcija za imovinu i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Pored hotela "Žubor", čija je površina veća od 16.000 kvadratnih metara, kompleks čini i više ugostiteljskih objekata među kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su vila "Milica" i restoran "Prepolac".

Predmet prodaje čini i 95,9 hiljada kvadratnih metara zemljišta u Kuršumlijskoj Banji.

Kako se navodi, kućica za termo izvor nije predmet otuđenja, a budući kupac će način korišćenja termalnog izvora regulisati po Zakonu o rudarstvu i geološkim istraživanjima, a naknadu u skladu sa Zakonom o naknadama za korišćenje javnih dobara.

Ukupna početna cena kompleksa "Žubor" u Kuršumlijskoj Banji je 1.415.836 evra a pisane ponude za kupovinu dostavljaju se do 12. avgusta.

STARI NAZIVI SRPSKIH GRADOVA: Jeste li nekada bili u Paležu ili Gurgusovcu? Verovatno jeste, a da to i ne znate (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.