SRBIJA PONOVO NA CRVENOJ LISTI: Evo gde će nam putovanje biti otežano

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2022, 17:57

SRBIJA PONOVO NA CRVENOJ LISTI: Evo gde će nam putovanje biti otežano

Nova odluka za našu zemlju nakon velikog broja novozaraženih

Nemačka je vratila Srbiju na listu visokorizičnih zemalja, pa će od nedelje biti otežan ulazak u tu zemlju, odnosno nevakcinisani i lica koja nisu preležala kovid će morati u karantin.

Pored Srbije, na listu zemalja sa višim rizikom infekcije, vraćene su, izmedju ostalih, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, ali i zemlje EU kao što su Francuska, Austrija, Letonija, Bugarska, te i druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << države sa više strana sveta.

Što se našeg regiona tiče Hrvatska je na listi visokorizičnih zemalja od 24. oktobra prošle godine, Crna Gora od 15. avgusta, a Slovenija od 26. septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.