SRAMOTA! BAHATOST STANODAVCA OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Enterijer je URNEBESAN, a od cene možete PASTI U NESVEST (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:28

SRAMOTA! BAHATOST STANODAVCA OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Enterijer je URNEBESAN, a od cene možete PASTI U NESVEST (VIDEO)

Nakon što platite kiriju, neće vam ostati novaca za psihoterapiju koja će, po svemu sudeći, biti potrebna

Video koji prikazuje jedan od najgorih apartmana u Njujorku, "zapalio" je internet. U pitanju je stan u predelu Nolita, a mnogi se pitaju zašto je neko odlučio da ga baš ovako dizajnira.

Iako mnogi danas žele da se odu na tuširanje odmah nakon dolaska sa posla, poluzavršeni tuš koji se nalazi tik pored vrata i kuhinje, baš i nije najbolja ideja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to dok je ograđen samo staklenom pregradom, koja nema ni odgovarajuća vrata.

Pored toga, tu je i WC koji nema čak ni umivaonik kao i ogledalo, ali ima poseban pogled, budući da se tu nalazi samo prozor.

Nakon toga, u sredini nalazi se kuhinja, koja je posebna sama po sebi, budući da nju i dnevnu sobu razdvaja frižider koji se nalazi usred prostorije.

U nastavku se nalazi prostor koji je predviđen za spavaću sobu, ali nema nameštaja, osim ograđenog ormana.

Ipak, sama cena je prava "sitnica" od 3.496 dolara mesečno, što je 3.195 evra. Agencija je ovaj stan predstavila kao "šarmantan", a kao neke od važnijih stavki navela je visoke zidove, izloženu ciglu, drvene podove i modernu kuhinju.

A post shared by Realtor (@ocr_realty)

- Ne možete pobediti ovu lokaciju! Prikladno smešten u blizini najboljih trgovina i restorana koje Njujork ima u ponudi - stoji u oglasu.

David Okocha, koji je objavio video stana na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara, takođe smatra da se radi o jednom od najgorih dizajna koje je ikada vidio.

- Ne znam čak ni ko je dizajnirao ovo mesto, jednostavno je čudno. Kad sam ga prvi put video, mislio sam da sam u pogrešnom stanu i da se ovaj preuređuje. Nisam mogao da verujem da prodaju ovaj stan - rekao je za New York Post.

Ipak, on veruje da će stan brzo biti iznajmljen zbog lokacije na kojoj se nalazi.

- Cena kirije ne ostavlja puno novca za terapiju zbog depresije, koju ćete dobiti ako živite ovde - pisalo je u komentarima.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Autor: Duca Jovanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.