SPREMA SE EPSKI OKRŠAJ U KOLOSEUMU: Zakerberg i Mask - Tuča giganata društvenih mreža u kavezu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:23

SPREMA SE EPSKI OKRŠAJ U KOLOSEUMU: Zakerberg i Mask - Tuča giganata društvenih mreža u kavezu?!

Italijanski ministar kulture organizuje epski okršaj u Rimu, uz podršku UFC-a.

Poznate ličnosti su često poznate po svojim nekonvencionalnim idejama, posebno u 21. veku, ali sada se čini da granice mogu biti još šire.

Prema informacijama koje prenosi Yahoo, Italijanski ministar kulture, Đenaro Sanđulijano, je došao na ideju da organizuje tuču u kavezu između vlasnika Facebooka, Marka Zakerberga, i vlasnika Twittera, Ilona Maska. A da stvar bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još bizarnija, ovaj događaj bi se održao u čuvenom Koloseumu u Rimu.

Dok je nekada Koloseum bio mesto gde su ljudi posmatrali borbe gladijatora, ove godine bi mogli da gledamo pravi "fajt" između svetskih giganata onlajn biznisa.

Prema prvim informacijama, Sanđulijano je kontaktirao čelnika UFC-a, Dana Whitea, koji bi učestvovao u promociji celog događaja.

Ova priča je započela nedavno, nakon što je Zakerberg sa svojom kompanijom Meta (ranije poznatom kao Facebook) započeo razvoj nove platforme koja bi bila konkurencija Twitteru. Tada je Mask izazvao Zakerberga na borbu u kavezu, a ovaj je prihvatio izazov.

I’m up for a cage match if he is lol

— Elon Musk (@elonmusk) June 21, 2023

U proteklim nedeljama, njih dvojica su vodili raspravu na društvenim mrežama na tu temu, a Ilon Mask je čak objavljivao fotografije sa svojih treninga.

Podsetimo, Zakerberg je tokom pandemije koronavirusa počeo da se bavi brazilskim džiudžicuom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.