Trgovinski lanac Špar dolazi u Srbiju?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trgovinski lanac "Špar" dolazi u Srbiju?

Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Evropi "Špar" stiže u Srbiju, piše beogradski list Alo.

U toku su završni pregovori između čelnika srpskog trgovinskog lanca "Aman" i holandskog trgovinskog giganta, piše beogradski list Alo, a navode da bi kupoprodajni ugovor trebalo da bude potpisan odmah nakon novogodišnjih praznika.

List piše da "Špar" pokušava da uđe na srpsko tržište već 10 godina.

Prošle godine propali su pregovori sa "Merkatorom S", u čijem sastavu posluju "Idea" i "Roda", nakon čega su počeli pregovori s "Amanom".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trgovinski lanac "Špar" dolazi u Srbiju?

Izvor: Blic, 25.Dec.2019

Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Evropi "Špar" stiže u Srbiju.

Nastavak na Blic...

"Špar" dolazi u Srbiju?

Izvor: Radio 021, 25.Dec.2019

Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Evropi "Špar" stiže u Srbiju, pišu pojedini mediji...Mediji navode da su u toku završni pregovori između čelnika srpskog trgovinskog lanca "Aman" i holandskog trgovinskog giganta, a da bi kupoprodajni ugovor trebalo da bude potpisan odmah nakon novogodišnjih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.