Izvor: Blic, 27.Mar.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK Milijana (21) u Parovima ustala za stolom, pa otkrila da su ona i Milojko (74) sve vreme LAGALI JAVNOST

O vezi Milijane i Milojka i njihovoj velikoj razlici u godinama ne prestaje da se priča, a nakon jučerašnjeg ulaska u rijaliti "Parovi" mnogima su postali još interesantniji, dok je Bogdanovićeva večeras u pomenutom šou programu istakla da su javnost jednu stvar - lagali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPRAVILA SCENU U PAROVIMA Milojka (74) NAPALI u rijalitiju, pa Milijana (21) vrištala: "Ako mu se nešto desi UMREĆU"

Izvor: Blic, 28.Mar.2019, 07:46

Kontroverzni par iz rijalitija "Parovi" ne prestaje da iznenađuje javnost, a sinoć se u pomenutom šou programu dogodila scena koja je ostavila mnoge u šoku.

Nastavak na Blic...

MILIJANA (21) I MILOJKO (74) NAPUŠTAJU RIJALITI? Nakon otkrića da su LAGALI JAVNOST, kontroverzni par doneo BITNU ODLUKU

Izvor: Blic, 28.Mar.2019

O vezi Milijane i 53 godine starijeg Milojka ne prestaje da se priča, a od kako su ušli u rijaliti "Parovi" tek su postali glavna tema javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.