Izvor: Blic, 10.Jan.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK STIGAO DO MINISTRA Šarčević: Roditelji će odgovarati i ako su ĐACI FINGIRALI NASILJE

Posle snimka navodnog vršnjačkog nasilja u OŠ “Petar Kočić” u Zemunu, na kojem se vidi kako dečak prvo u toaletu, a potom i u učionici, tuče vršnjaka, oglasilo se Ministarstvo prosvete. Kako kažu, upoznati su sa slučajem, a tim za borbu protiv nasilja stupio je u kontakt sa rukovodstvom škole, te je direktoru naloženo da pokrene disciplinski postupak protiv svih učenika koji se vide na snimku, kao i onih koji su to posmatrali i snimali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi snimak nasilja u školi, sumnja se da je namešten

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2019

Na društvenim mrežama danas se pojavio još jedan snimak vršnjačkog nasilja, u Osnovnoj školi "Petar Kočić" u Zemunu, na kojem se vidi kako dečak prvo u toaletu, a potom i u učionici, tuče vršnjaka...Postoji, međutim, sumnja da se nasilje nije dogodilo i da je snimak "namešten"...U Ministarstvu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

GLUMA ILI NASILJE? Saslušani đaci koji se pojavljuju na ŠOKANTNOM SNIMKU, a evo šta na sve to kaže DIREKTOR škole

Izvor: Blic, 11.Jan.2019, 13:43

Snimak koji je juče šokirao Beograd, ali i Srbiju, a koji prikazuje navodno nasilno ponašanje učenika osmoletke u Zemunu, oštro su osudili nadležni u školi, a prema rečima direktora, blagovremeno su preduzete sve mere u skladu sa zakonom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.