SM: Balkanijada u atletici za juniore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SM: Balkanijada u atletici za juniore

Na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici danas, sa početkom u 13 časova, biće održano veliko sportsko takmičenje - Balkanijada u konkurenciji juniora do 18 godina starosti.

Takmičiće se mladi atletičari i atletičarke iz 14 zemalja Balkana, a našu zemlju će predstaviti 39 takmičara i takmičarki u svim disciplinama, kaže se u informaciji Atletskog saveza Srbije.

Ukupno je prijavljeno preko 400 atletičara.

Takmičenje se održava pod pokroviteljstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Atletskog Saveza Srbije, a tehnički organizator je Ustanova Atletski stadion.

Podršku će pružiti i Kancelarija za mlade Sremske Mitrovice sa 20 volontera koji će biti domaćiia svakoj od reprezentacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BUDUĆNOST SRPSKE ATLETIKE: Veliki uspesi srpskih juniora na Balkanijadi u Sremskoj Mitrovici

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015

Nizali su se juniorski uspesi danas na Stadionu „Sirmium“ u Sremskoj Mitrovici. Još jedanput je naša zemlja napravila zavidnu organizaciju samo ovoga puta u juniorskoj konkurenciji.. . Po vrelom tartanu i najboljim mogućim uslovima preko 300 atletičara nadmetalo se za medalju, a naša zemlja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.