SJAJNE VESTI ZA SVE GRAĐANE SRBIJE: Sutra ISPLATA 100 evra za SVE koji su se prijavili

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 09:16

SJAJNE VESTI ZA SVE GRAĐANE SRBIJE: Sutra ISPLATA 100 evra za SVE koji su se prijavili

Zadnji rok za prijavu je 5. jun.

Isplata novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs počinje sutra.

Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, a tom dinamikom očekuje se da će do 1. - 2. juna biti završene sve isplate za one koji su se prijavili za pomoć.

Zadnji rok za prijavu je 5. jun, a onima koji se budu prijavili poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, novac će biti isplaćen na račune banaka do 7. juna.

Prvo je isplata ove novčane pomoći počela za penzionere 15. maja, a za oko 160.000 korisnika novčano-socijalne pomoći 21. maja.

Vlada Srbije usvojila je 24. aprila uredbu o isplati 100 evra svim punoletnim državljanima naše zemlje sa prebivalištem u Srbiji i važećom ličnom kartom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra isplata 100 evra za sve građane koji su se prijavili

Izvor: B92, 24.Maj.2020

Beograd -- Isplata novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta počinje sutra...Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, a tom dinamikom očekuje se da će do 1. - 2. juna biti završene...

Nastavak na B92...

Za 100 evra prijavilo se četiri miliona građana, sutra kreće isplata

Izvor: Capital.ba, 24.Maj.2020

BEOGRAD , Isplata novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrijednosti za sve građane Srbije koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs počinje sutra /25.maja/.     Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, a tom dinamikom očekuje...

Nastavak na Capital.ba...

100€ po 100€ pa teren za basket, teretana na otvorenom i staza: Nišlije usmerile pomoć države na uređenje naselja

Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2020

Ovih dana se često provlačilo pitanje – Šta ćemo učiniti sa 100 evra pomoći od države? Neki su predlagali uplate raznim humanitarnim fondovima, drugi su altruistično predlagali poklon onima kojima je najpotrebnije, dok je najveći broj građana, čini se, već unapred taj novac potrošio.. Mladi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.