SJAJNE VESTI ZA RUDNU GLAVU: Vučić će pokušati da dovede srpsku firmu, biće i do 100 novih radnih mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 16:58

SJAJNE VESTI ZA RUDNU GLAVU: Vučić će pokušati da dovede srpsku firmu, biće i do 100 novih radnih mesta

Predsedik Srbije Alekadnar Vučić izjavio je danas u Rudnoj Glavi da će pokušati da dovede nekog stranog investitora za gradnju fabrike u tom mestu, kao i da bi rešenje moglo da bude i da Jumko otvori pogon u Rudnoj Glavi i zaposli 80 do 100 žena.

- Gledaćemo za Vidovdan da imate malu fabriku za 80 do 100 ljudi i planiram tada da dođem i da pokrenemo proizvodnju. Sutra dolazi direktor Jumka da vidimo oko otvaranja pogona - poručio je Vučić i zahvalio svima koji su ostali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je rekao, ovde i što brinu o svojim porodicama.

Vučić je razgovoru sa meštanima Rudne Glave, gde je došao da se vakciniše, kazao da bi pogon Jumka mogao da se otvori slično kao što je to urađeno u Drvaru.

- Neću da vam obećam, ali u narednih četiri ili pet meseci ako ne budemo mogli da dovedemo neke strance videćemo da dovedemo naše firme u tekstilnoj industriji, kao što je Jumko i slično - kazao je Vučić.

Predsednik je obećao meštanima da će ukoliko uspe u tome doći ponovo i da očekuje dobru rakiju i da ga ugoste.

Vučić je rekao meštanima da će država pomoći i u izgradnji lokalnih i regionalnih puteva u tom delu Srbije.

Jedan meštanin kao i u dosadašnjim susretima ovakve vrste, predsedniku Vučiću obratio sa molbom za socijalnu pomoć zbog loših materijalnih uslova, a Vučić je kazao da će pokušati da mu zaposle sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆEVA VAKCINACIJA DONELA SREĆU RUDNOJ GLAVI: Odluka je konačna! Na pomolu velika investicija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 16:09

Odluka je doneta i fabrika se definitivno otvara..Predstavnici kompanije Jumko obišli su Rudnu Glavu i odlučili da će u tom mestu graditi fabriku za proizvodnju tekstila u kojoj će raditi između 80 i 100 građana, većinom žena, rekao je predsednik Saveta Mesne zajednice Rudna Glava Stanimir Balanović...Dodao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.