Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2024, 16:30

SET se bavio novim izvorima energije sunca i vjetra

TREBINJE - Sve dok se ne steknu uslovi da se konvencionalni izvori energije zamijene novim, obnovljivim izvorima, postojaće i termoelektrane, koje se smatraju jednim od najvećih zagađivača, ali će se ta energija dobijena iz uglja svakako morati povlačiti, zaključeno je drugog dana Samita energetike Trebinje (SET) na panelu koji se bavio time.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SET se bavio novim izvorima energije sunca i vjetra

Izvor: Capital.ba, 21.Mar.2024

TREBINJE – Sve dok se ne steknu uslovi da se konvencionalni izvori energije zamijene novim, obnovljivim izvorima, postojaće i termoelektrane, koje se smatraju jednim od najvećih zagađivača, ali će se ta energija dobijena iz uglja svakako morati povlačiti, zaključeno je drugog dana Samita energetike...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.