Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Bivši ministar privrede na čelu Razvojne agencije Srbije

Željko Sertić, bivši ministar privrede, postaljen je za direktora Razvojne agencije Srbije (RAS), saznaje "Blic".

"Blic" je još u julu najavio da će se na čelu ove agencije naći bivši ministar. Kako smo tada pisali, premijer Aleksandar Vučić dugo je tražio adekvatno mesto za Sertića. Spekulisalo se u više navrata o tome šta bi aktuelni ministar privrede mogao da radi ubuduće.

- Vučić je godinama blizak sa Sertićem, ima poverenje u njega, može da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osloni i razmišlja ozbiljno da ga postavi u Razvojnu agenciju - rekao je tada izvor "Blica".

Razvojna agencija Srbije osnovana je početkom godine i zadužena je za finansiranje, podsticaje i subvencije koje se daju privredi. Ovo telo zauzelo je mesto SIEPA.

Sav novac koji vlada daje privredi, ide preko ove agencije. Budući da je reč o velikom novcu, jasno je zašto je premijer odlučio da stavi na to mesto nekog od najvišeg poverenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blic: Novi posao Sertića - direktor RAS

Izvor: B92, 11.Okt.2016

Beograd -- Željko Sertić, bivši ministar privrede, biće postavljen na mesto direktora Razvojne agencije Srbije (RAS), piše Blic...Kako list prenosi, premijer Aleksandar Vučić dugo je tražio adekvatno mesto za Sertića. Spekulisalo se u više navrata o tome šta bi ministar privrede mogao da radi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.