ŠARENOLIKO NA TRŽIŠTU KRIPTOVALUTA: Evo koliko od jutros vrede najpoznatiji digitalni novčići

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 10:49

ŠARENOLIKO NA TRŽIŠTU KRIPTOVALUTA: Evo koliko od jutros vrede najpoznatiji digitalni novčići

Ko je u crvenoj, a ko u zelenoj zoni?

Tržište kriptovaluta i ovog jutra je šarenoliko. Dok su manje poznate kriptovalute u crvenom, dve najpoznatije Bitkoin i Eter se zelene.

Bitkoin je ovog jutra prešao vrednost iznad 40.000 dolara. On jutros vredi 41.579 dolara, što je porast za 4,36 odsto u poslednja 24 sata, piše na sajtu coindesk.

I Eter je u zelenom. Jutrošnja vrednost ove kriptovalute je 2.439 dolara, pa je to porast vrednosti od 1,67 odsto u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednja 24 sata.

Inače, ovo je najviši nivo Bitkoina od maja, a kako stručnjaci za kriptovalute kažu na porast vrednosti su uticale "oštre prodaje u maju i dva meseca konsolidacije iznad nivoa podrške od 30.000 dolara".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BITKOIN JUTROS Tržište u zaletu, rast vrednosti pojedinih digitalnih dobara i preko 6,5 odsto

Izvor: Blic, 01.Avg.2021, 09:10

Tržište kriptovaluta je 10 dan za redom u trendu rasta. Kako piše koindesk, nakon 3 meseca gubitaka, u julu bitkoin je povratio svoju vrednost za preko 18 odsto i trenutno se njim trguje po cenama većim od 41.000 dolara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.