ŠANSA DA POSTANETE SREĆNI DOBITNIK STANA ILI AUTOMOBILA: Novo izvlačenje nagrada u igri Uzmi račun i pobedi

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 18:29

ŠANSA DA POSTANETE SREĆNI DOBITNIK STANA ILI AUTOMOBILA: Novo izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi"

Održava se peto kolo novog ciklusa nagradne igre

Večaras je peto kolo novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u kojoj svi koji su poslali koverte sa fiskalnim računima mogu da osvoje automobil "fijat 500L" ili stan u Beogradu. U bazenu se nalazi čak 4.251,451 koverata.

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su ista kao i ranije: mogu da učestvuju svi punoletni građani Srbije, treba da u koverti imate najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minimalna vrednost na računu mora da bude 100 dinara.

Ukupan nagradni fond za ovu sezonu je 16 stanova i 60 automobila "fijat 500L".

Vrednost nagradne igre je pre svega u informativnom i edukativnom karakteru da građani saznaju više o sivoj ekonomiji, kako da se snađete ako vam, npr. daju u kafiću međuračun, a ne fiskalni račun na šta ljudi obično ne obraćaju pažnju.

Zahvaljujući nagradnoj igri sada većina građana uzima i gleda u fiskalni račun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.