SAKLING PRVI PUT PROBAO SRPSKA VINA: Veliki uspeh za našu zemlju, otvorena vrata kod najuticajnijeg ocenjivača vina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 12:55

SAKLING PRVI PUT PROBAO SRPSKA VINA: Veliki uspeh za našu zemlju, otvorena vrata kod najuticajnijeg ocenjivača vina (FOTO)

Na svom imanju u Toskani, Sakling je ugostio Mladena Dragojlovića, srpskog enologa i kreatora nekih od najnagrađivanijih srpskih vina

Vina iz vinarija Đoković, Matijašević i Matalj prva su iz Srbije koja su stigla do čuvenog Džejmsa Saklinga, najuticajnijeg i najznačajnijeg vinskog kritičara današnjice.

A post shared by Matijašević Vinogradi (@matijasevicvinogradi)

Na svom imanju u Toskani, Sakling je ugostio Mladena Dragojlovića, srpskog enologa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kreatora nekih od najnagrađivanijih srpskih vina, koji kao konsultant radi u pomenutim vinarijama. Dragojlović je tako postao prvi vinski poslenik iz naše zemlje koji se sreo sa Saklingom i dobio priliku da mu predstavi deo srpske vinske scene.

A post shared by Matijašević Vinogradi (@matijasevicvinogradi)

Džejms Sakling je prvi put probao srpska vina. @tonysasaflorence i ja smo uspeli da otvorimo vrata srpskim vinima kod najvećeg, najuticajnijeg i najznačajnijeg ocenjivača vina današnjice. Veliki uspeh za Srbiju.

"VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA"

Pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative "Otvoreni Balkan", najavljen je Prvi međunarodni sajam vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana", koji će se održati u Beogradu, od 1. do 4. septembra 2022. godine. Na jedinstven način ukrstićemo vinske puteve Balkana i okupiti najbolje vinarije u regionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.