S&P 500

Izvor: FXLider.com, 23.Dec.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S&P 500

S&P 500 je tokom dana oscilirao u rastućem trendu. RSI je na jednočasovnom intervalu oscilira dok se MACD nalazi u fazi prekomerne kupovine i počinje da izlazi iz nje. Cena je se neko vreme kretala uz gornju Bolindžer traku da bi nastavila sa oscilacijama ka kosoj liniji podrške. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
SHORT
1255.38
1254.02
1252.07

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 23.Dec.2011

Guverner Banke engleske je juče u Frankfurtu bio na sastanku ESRB-a (European Systemic Risk Board). Po njegovim rečima grupa još uvek nije diskutovala o mogućnosti da neka zemlja pojedinačno napusti evro zonu. Naglasio je da ni jedna banka ne bi trebala da sebe smatra suviše velikom i bezbednom...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.