Izvor: FXLider.com, 20.Dec.2012, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S&P 500

Tokom azijskog trgovanja S&P 500 je oscilovao. Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne prodaje dok RSIpresekao pokretni prosek sa donje strane. Nakon proboja dornje Bolindžer trake cena je počela da oscilira tako da je moguć nastavak oscilacija. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

StrategyEntry1st target2nd target
LONG1428.10 1430.90 1433.30

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

EUR/USD

Izvor: FXLider.com, 20.Dec.2012

Evro je nastavio rast u odnosu na američki dolar i tokom prepodneva. Nakon jučerašnje korekcije zajednička valuta se oporavila i nastavila sa rastom. Ministar finansija Grčke Yannis Stournaras smanjio je optimizam nakon povećanja kreditnog rejtinga Grčke izjavom da se ova zemlja suočava...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.