S&P 500

Izvor: FXLider.com, 11.Maj.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S&P 500

Tokom jučerašnjeg dana US akcije su bile u porastu. S&P 500 indeks je porastao sa najnižeg nivoa u skoro dva meseca kako je broj zahteva za pomoći nezaposlenima u SAD-u pao čime je zabrinutost kada je u pitanju tržište rada u SAD-u umanjena. Na zatvaranju američkog trgovanja Dow Jones Industrial Average je porastao 0.16 pc , S&P 500 0.25 pc a Nasdaq pao 0.04 pc. Nakon objave da je JPMorgan najveća US banka po imovini imala gubitak od 2 milijarde dolara na kreditnim hartijama od vrednosti, US akcije su pale.
Tokom azijskog trgovanja S&P 500 je bio u padu. Na jednočasovnom grafikonu MACD ulazi u fazu prekomerne prodaje dok RSI oscilira. Cena oscilira ispod srednje Bolindžer trake tako da je moguć dalji pad. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target

Nastavak na FXLider.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.