Ružić: Taksisti upiru prstom na pogrešne mete

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Okt.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Taksisti upiru prstom na pogrešne mete

BEOGRAD - Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić poručio je taksistima u protestu da je vrhovni interes gradjana i države da Beograd ne bude blokiran i da je potrebno da se nadje adekvatno rešenje, na jedinom mestu gde je to moguće a "to su institucije, nikako ulica".

"Taksistima želim, najiskrenije, sve najbolje, i još jednom im poručujem da nema razloga za teške reči, već isključivo za iznošenje istine koju očigledno znaju samo oni koji koordinirano >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << vode proteste, ali je ne iznose iz njima poznatih razloga, dok ogroman broj onih koji protestuju nažalost znaju samo za personalne, a možda i politički zadate mete koje treba napadati, čak iako za to nema utemeljenja u činjinaca", rekao je Ružić za list Danas.

On je rekao da je "vrlo kontraproduktivna konfrontacija taksista sa Beogradjanima, kao i sa Vladom Srbije, ukoliko žele da ispune svoj cilj".

Na pitanje zašto su baš on i ministar energetike Aleksandar Antić na meti taksista, a ne neko iz Srpske napredne stranke, Ružić je rekao da mu je "žao što upiru prstom u pogrešne mete jer ih je neko očigledno pogrešno informisao ili instruisao kako bi teret odgovornosti prebacio na nekog ko nije direktno nadležan".

On je istakao da ministarstvo koje vodi nije nadležno za registraciju udruženja, već da to spada u poslove Agencije za privredne registre.

"Sve što je bilo do nas, ministarstvo je uradilo u skladu sa zahevima i nalozima Vladine radne grupe", istakao je Ružić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.