Rusija obustavlja avio-saobraćaj sa inostranstvom

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija obustavlja avio-saobraćaj sa inostranstvom

Moskva -- Ruska vlada je naložila Ruskoj avijaciji da od 27. marta u potpunosti prekine redovne i čarter letove sa inostranstvom.

Izuzetak će biti samo letovi za vraćanje ruskih državljana kući.

Svetska zdravstvena organizacija je objavila 11. marta pandemiju koronavirusa. Prema poslednjim informacijama, do sada je zaraženo oko 414.000 ljudi, dok je više od 18.000 preminulo.

Države se protiv ove nove pošasti bore uvođenjem restriktivnih mera: zatvaraju se granice, obustavlja se železnički i vazdušni saobraćaj, uvodi se karantin u gradovima, prenosi Sputnjik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rusija od sutra prekida vazdušni saobraćaj sa drugim zemljama

Izvor: Vostok.rs, 26.Mar.2020

Vlada Ruske Federacije naložila je Federalnoj agenciji za vazdušni saobraćaj da potpuno obustavi redovne i čarter letove od petka, 27. marta. Izuzetak će biti samo letovi kojima se državljani Rusije vraćaju kući. . RT: U bolnicama nema mesta, mnogi umiru kod kuće - gradonačelnik...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.