Rusi zovu svoje: Ako ne požurite ostajete bez CG

Izvor: B92, 17.Avg.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi zovu svoje: Ako ne požurite ostajete bez CG

Moskva -- Potražnja aranžmana u Rusiji za Crnu Goru ove sezone je udvostručena u odnosu na prošlu i opravdala je sva očekivanja, saopštio je Turistički savez Rusije.

"Potražnja za aranžmanima opravdala je sva naša očekivanja, povećana je dva puta u odnosu na prošlu godinu. Povećan je i broj letova iz ruskih regiona", navodi Savez pozivajući se na Nacionalnu turističku kompaniju Inturist.

"Visoka potražnja, minimalan broj specijalnih predloga i dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osnovne cene karakterišu predstojeći kraj sezone. Turistima se preporučuje da se brže odluče oko mesta smeštaja, jer su najjeftinija mesta pri kraju", navodi se na sajtu Saveza Atorus.ru.

Turistički savez navodi da su praktično sva turistička mesta Crne Gore popularna kod Rusa, ali da predvode Budva, Bečići i Rafailovići.

Dodaje se da je prosečna cena prodatog aranžmana za jednu osobu oko 500 evra bez hrane za sedam do deset dana.

Savez podseća da je Crna Gora ove godine produžila bezvizni režim za ruske turiste sa mesec dana na tri meseca.

U tekstu se ocenjuje da je aranžmana dužih od 30 dana bilo malo, ali da ih je ipak bilo i navodi da je turistički operator Ruski ekspres saopštio da su takvi aranžmani činili deset odsto od ukupne prodaje.

"Zahvaljujući niskim cenama, ruski turisti gledaju na Crnu Goru kao alternativu odmora u vikendici, ali sa velikim plusem - morem", navodi taj turoperator.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.