Izvor: Capital.ba, 30.Maj.2011, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi zainteresovani za izgradnju hidroelektrana

BANJALUKA, Predstavnici ruskih kompanija 'Hidrostroj' i 'Hidroenergostroj' izrazili su danas na sastanku sa premijerom Republike Srpske /RS/ Aleksandrom Džombićem u Banjaluci zainteresovanost za ulaganja i izgradnju novih hidroelektrana na području RS. Džombić je informisao generalne direktore 'Hidroenergostroja' i 'Hidrostroja' Jurija Nikolajeviča Fisenka i Jurija Nikolajeviča Fedorova o hidropotencijalima Srpske. Fisenko je rekao da je ova kompanija zainteresovana...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi hoće da grade hidrocentrale po RS

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2011

BANjALUKA - Predstavnici ruskih kompanija "Hidrostroj" i "Hidroenergostroj" izrazili su danas na sastanku sa premijerom Republike Srpske /RS/ Aleksandrom Džombićem u Banjaluci zainteresovanost za ulaganja i izgradnju novih hidroelektrana na području RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.