Rok za plaćanje 60 dana

Izvor: NaDlanu.com, 27.Okt.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok za plaćanje 60 dana

BEOGRAD, 27. oktobra 2011. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je u četvrtak uredbu kojom se rok plaćanja obaveza države ograničava na 60 dana, izjavio je ministar ekonomije Nebojša Ćirić.

BEOGRAD, 27. oktobra 2011. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je u četvrtak uredbu kojom se rok plaćanja obaveza države ograničava na 60 dana, izjavio je ministar ekonomije Nebojša Ćirić.Nakon sednice Vlade Srbije, Ćirić je novinarima rekao da se uredba odnosi na ministarstva, agencije, direkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i lokalnu samoupravu, a da je cilj da se poboljša likvidnost i spreči poremećaj u poslovanju tržišta.Ćirić je rekao da je ukupan dug tih državnih organa oko 10 milijardi dinara, od čega je dug prema privredi oko 4,5 milijardi.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.