Robert Vučković novi član Uprave Croatia osiguranja

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Apr.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Vučković novi član Uprave Croatia osiguranja

ZAGREB - Nadzorni odbor Croatia osiguranja imenovao je na sjednici u srijedu Roberta Vučkovića za novog člana Uprave Croatia osiguranja.

Vučković je u Croatia osiguranje došao 2014. i preuzeo je dužnost izvršnog direktora prodaje. Prethodno je radio u Allianzu na poziciji regionalnog direktora prodaje u osječkoj podružnici.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga odobrila je Vučkoviću da obavlja dužnost člana uprave još 26. veljače za mandat u >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << trajanju od dana imenovanja do 17. travnja 2020. godine.

Vučković je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, bio je stipendist Saponie, u kojoj je i započeo karijeru. Isprva je radio na poslovima kontrole i revizije, a potom u službi osiguranja.

U Allianz prelazi 2000. gdje mu je prvo radno mjesto bilo voditelj prodajne mreže.

Nakon što je Adris grupa preuzela Croatia osiguranje, u travnju 2014. imenovana je nova Uprava u kojoj su do danas ostali Sanel Volarić i Nikola Mišetić. Andrej Koštomaj otišao je početkom ožujka ove godine, a prošle godine u Upravu je imenovan Marijan Kralj.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.