Rimac razbesneo Hrvate, a svet oduševljen VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimac razbesneo Hrvate, a svet oduševljen VIDEO

Zagreb -- Mate Rimac je predstavio svoj novi automobil koji košta vrtoglavih 1,7 miliona evra, a mnogi se pitaju kome je namenjena ova "zver"?

Planu je da se proizvede svega 150 modela u pogonu u Svetoj Nedelji nedaleko od Zagreba.

Kako piše Index, ovakav automobil koji dolazi iz male Hrvatske za koju, da nema turizma, verovatno niko ne bi ni znao, dobio je pažnju i pohvale svetskih medija, ali, kako to obično biva, i velike kritike iz Hrvatske.

Kritičarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uglavnom smeta cena, pa je veliki broj komentara koji kritikuju Rimaca jer pravi automobile koje ne može da priušti "mali običan čovek".

Kako navode, običan čovek ne može da kupi ni prekookeanski brod, a svi plaču za brodogradilištima, u koje su "ulupali milijarde javnog novca".

Zbog toga se javnost u Hrvatskoj pita, čemu služi ovakva zver, gde će se to voziti, i kome je namenjena, prenosi Index.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.